6. UNA MASQUEFA SALUDABLE

Una vila que promocioni l’esport i la salut

Masquefa gaudeix d’una atenció sanitària de proximitat i qualitat gràcies a l’entrada en funcionament del nou Centre d’Atenció Primària (CAP). Ara treballarem per aconseguir incrementar, encara més, els seus serveis. També fomentarem el saludable hàbit de fer esport dotant Masquefa de les instal•lacions que es mereix, impulsant campanyes i fent costat a entitats i clubs.

» Completarem el complex esportiu amb el cobriment de la piscina, el nou pavelló i més pistes de pàdel.

Aquest estiu estrenarem la primera fase de la piscina municipal i el gimnàs, situats en l’entorn que ja acull 3 pistes de pàdel i el camp de futbol de gespa artificial. Completarem aquest complex esportiu fent el cobriment de la piscina perquè pugui donar servei tant a l’estiu com a l’hivern, de manera que els masquefins no hagin de marxar fora; construint un segon pavelló poliesportiu per absorbir la creixent demanda per part de les entitats i clubs, i fent 3 pistes de pàdel més.

» Treballarem per poder cobrir la pista poliesportiva del costat de l’actual pavelló.

» Organitzarem campanyes, xerrades i jornades que fomentin els valors en l’esport.

» Continuarem fent costat als clubs i les entitats esportives amb subvencions per a les activitats, les fitxes i els arbitratges.

» Impulsarem la comissió d’entitats esportives per dissenyar conjuntament noves propostes.

» Crearem rutes saludables per fer a peu i en bicicleta.

» Instal•larem nou mobiliari lúdic i esportiu a tots els nuclis.

» Promourem la Cursa Popular i nous esdeveniments per promocionar l’esport i la salut.

» Treballarem per incrementar els serveis del nou CAP i per aconseguir una atenció sanitària continuada les 24 hores del dia i els caps de setmana.

» Farem noves campanyes i jornades de foment de la salut.