Xavier Boquete

Xavier Boquete CiU Masquefa

Aquests darrers vuit anys Convergència i Unió hem tingut la responsabilitat d’estar al capdavant de l’Ajuntament, gràcies a la confiança que ens heu fet els masquefins, avalant a les urnes el nostre projecte de poble i el nostre anhel compartit de canviar i transformar Masquefa.

Poder tornar-vos aquesta confiança, complint els compromisos amb què ens vam presentar a les eleccions, ha estat el nostre repte. I, modestament, permeteu-me que us digui que crec que ho estem aconseguint.

I és que, malgrat les enormes adversitats econòmiques que patim, aquí i al conjunt del país, Masquefa ha viscut una profunda transformació. Ho podeu veureu en aquesta revista, amb la qual complim el necessari deure de passar comptes. El vostre suport exigeix resultats. I això és el que trobareu en aquestes pàgines, el balanç de vuit anys de feina feta.

En aquest temps, s’han pogut resoldre autèntiques assignatures pendents i s’han fet realitat equipaments que feia massa que esperàvem. Tots, amb un únic i mateix objectiu: donar servei als masquefins d’una manera transversal.

Al costat de cada equipament, de cada servei, hi ha sempre l’atenció a les persones i les seves diferents necessitats. L’atenció als infants. Als joves. A la gent gran i les persones amb dependència. A les dones. A les famílies amb dificultats. Als qui estudien. Als qui volen continuar formant-se. Als qui busquen feina o lluiten per una de millor. Als qui estan decidits a emprendre el seu propi negoci. A les empreses i els comerços. Als qui no entenem la vida sense la cultura. Ni l’esport. A tots els qui defensem una sanitat pública de proximitat i qualitat. A tots els qui volem viure en una Masquefa amable i agradable, cohesionada territorialment i socialment, i on es garanteixi la plena igualtat d’oportunitats a tothom.

S’ha fet molt. Però el repte continua. Els propers anys són claus per a la definitiva reactivació econòmica i per continuar fent passos endavant en l’atenció a les persones. Abordem el desafiament amb l’aval de tota la feina feta, i de l’experiència. I amb un equip renovat que vol continuar transformant i millorant Masquefa amb tu.

Tant fet, tant per fer.

 

Xavier Boquete i Saiz
Candidat de CiU a l’alcaldia de Masquefa